010

Over ons

Over ons 

De best mogelijke herinnering aan de stad Rotterdam!

De Rotterdam Tours vindt het een feest om in Rotterdam te werken. De stad blijft zich onvermoeibaar ontwikkelen, zij is indrukwekkend en hartverwarmend tegelijk. Met zó veel mooie plekken, verhalen en ontmoetingen om met bezoekers te delen. Rotterdam gaat je raken.

WAT DOET DE ROTTERDAM TOURS?
De Rotterdam Tours bedenkt samen met gebouwen, bouwlocaties, stadswijken en adresjes, rondleidingen met dat beetje lokale extra. Zeg maar happy tours, mét impact.

Een kijkje achter de schermen, een verborgen binnentuin, een watertaxi, een ontmoeting met mini-hapje bij een culinair ondernemer. Zo bent u er écht geweest.

Dat doen we sinds 2013, we leiden zo’n 25.000 bezoekers per jaar rond. In kleinere en grotere groepen, voor families, congressen, voor de Wereldhavendagen en de Dag van de Architectuur.

w

Gidsen zijn net mensen

We trainen hartelijke en deskundige gidsen, inmiddels een fantastische groep van 45 meeslepende vertellers, die allemaal hartstikke fan zijn van de stad. En naast enthousiasme weer ieder hun eigen extraatje hebben; ze werken ook als professioneel architect, geschiedkundige, stedebouwer, kunstenaar, kok, sociaal ondernemer of innovator. Zo zorgen we er op alle fronten voor dat je de beste herinnering aan Rotterdam krijgt. Dat verdient de stad gewoon, en daar zetten we ons 100% voor in.

Achter de schermen

En dan heb je nog de mensen ‘op kantoor’ – op een geweldige plek op Zuid aan Entrepothaven – die eigenlijk maar één ding doen de hele dag: Met de klant meedenken. En dat dan met heul veul plezier.

Brenda Kamphuis

directeur-oprichter . afgestudeerd in architectuurgeschiedenis . lijdt aan onophoudelijk mogelijkheden zien . woont op Katendrecht

Link naar Kunst product pagina

Ivanka Hendriks

spil . afgestudeerd in retail design . backoffice . communicatie . financiën . projecten . website (ontwerp!) . #makeithappen

v

Contactinformatie

Kantoor

We werken vanuit kantoor aan de Lijnbaan en met 40 gidsen in de stad.

E-mail
Algemeen: info@derotterdamtours.nl
Onderwijs: education@derotterdamours.nl
Touroperator: info@derotterdamtours.nl 
Administratie: admin@derotterdamtours.nl 

 

WhatsApp
+31 (0) 6 29 24 25 25
Brenda Kamphuis

Algemene Voorwaarden 

Cultuurkaart voor onderwijs

Over ons

Overzicht companies en sites:
Groepen: De Rotterdam Tours
Voor rondleidingen, en compleet verzorgde (halve) dagprogramma’s,
exclusief op maat gemaakt.

Tickets: De Rotterdam Weekend Tours
Voor een keuze aan verschillende open tours het hele jaar door, van 1 tot 2, 5 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag, met gegarandeerd vertrek.

Tram: De Rotterdam Tram Tours
Kleine en grote gezelschappen
Voor sightseeing tours en pendel-services. Start- & eindpunt en route in overleg.

Nieuwsbrief

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap