010

Rondleidingen door een gebied

Rondleidingen door een gebied

Welk gebied vindt u interessant?
Onze gidsen vertellen u alle ins en outs!

> Op Maat is bij ons de standaard. U komt naar Rotterdam, wij vinden dat geweldig! En daarom helpen we u heel graag, zodat uw programma precies wordt zoals u het idealiter voor ogen heeft.

Langs highlights en verborgen parels, thematisch, met sprekers en watertaxi. Zoekt u een bestaande tour in combinatie met een bezoek aan Centraal Station, Katendrecht of elke andere bijzondere ontwikkeling in de stad? Wilt u de Titanen Tour op een specifieke tijd inclusief lunchgelegenheid?

Bent u met een hele grote groep of juist een klein exclusief gezelschap (professionals of ‘veeleisende’ reizigers)? Zoekt u betrokken experts die ter plekke iets komen vertellen, of van te voren een presentatie geven? Een borrel na afloop op een bijzondere plek die u zal verrassen?

Wij denken met u mee en tuigen alles voor u op. Uw groep moet met de best mogelijke herinnering aan onze stad huiswaarts gaan, en daar zorgen wij voor. Omdat Rotterdam dat verdient. En u ook!

Ervaar een gebied of wijk...

> Zoekt u een rondleiding in een specifieke wijk of gebeid? Wij helpen u graag verder mail voor meer informatie naar info@derotterdamtours.nl

Coolsingel

WO-II en Wederopbouw

Central District

CS + Luchtsingel + waterplein

Tweede Maasvlakte

World Port & FutureLand Ferry

Katendrecht

Social entrepreneurs

Welke gebied spreekt u aan?

Mail direct naar info@derotterdamtours.nl en ontvang meer informatie

Museumpark

Depot, Kunsthal & Erasmus MC

Merwede-4-haven

Innovation district

Afrikaanderwijk

Diversiteit en ondernemerschap

Wilhelminapier

Transformatie 

Een ervaring rijker

|

Referenties

“We hebben een top weekend Rotterdam gehad. We hadden een goede gids, hij wist veel en hield rekening met het weer en het tempo van mijn moeder. We hebben erg genoten van deze privé rondleiding. Het leuke vonden we dat de gids veel vertelt over de historie van de stad maar dat hij ook heel erg betrokken is bij hoe de stad zich nu ontwikkelt en weet wat er speelt.
Kortom we zijn tevreden klanten!”

“Het was een hele leuke dag verder en vooral het maatwerk van de gids was erg goed. Hij had van tevoren al uitgebreid gekeken naar ons bedrijf en het werd zo echt een persoonlijke tour. Dankjewel voor al het regelwerk en de flexibiliteit van jouw kant! Ik ga het zeker onthouden voor een volgende keer.”

“Onze bureau-excursie was erg leuk en iedereen is er nog steeds enthousiast over. Het was ook leuk om met Rotterdamse gids
de stadswandeling te lopen – een goede suggestie van jullie om nu eens niet voor een architect-gids te kiezen. Zelfs onze directeur heeft in zijn eigen wijk nog nieuwe plekjes leren kennen. Het was flink doorstappen met een vol programma, maar daardoor vloog de tijd voorbij, in positieve zin.
En we hebben allemaal ook nog vakmatig iets opgestoken, bijvoorbeeld dat er waterkavels zijn gemaakt in Rotterdam, voor drijvende woningen. De gemeentelijk projectmanager die jullie als expert-spreker ter plaatse hadden georganiseerd was een verrijkend extraatje. Bedankt voor het organiseren!”

Onze opdrachtgevers

Wij organiseren ook voor kleine groepjes rondleidingen kris-kras door Rotterdam. Kies uw favoriete tour uit het volledige aanbod op De Rotterdam Weekend Tours en reserveer eenvoudig een groepsticket. De tour gaat altijd door. Lees meer...

Nieuwsbrief

v

Contactinformatie

Kantoor

We werken vanuit kantoor aan de Lijnbaan en met 40 gidsen in de stad.

E-mail
Algemeen: info@derotterdamtours.nl
Onderwijs: education@derotterdamours.nl
Touroperator: info@derotterdamtours.nl 
Administratie: admin@derotterdamtours.nl 

 

WhatsApp
+31 (0) 6 29 24 25 25
Brenda Kamphuis

Algemene Voorwaarden 

Cultuurkaart voor onderwijs

Over ons

Overzicht companies en sites:
Groepen: De Rotterdam Tours
Voor rondleidingen, en compleet verzorgde (halve) dagprogramma’s,
exclusief op maat gemaakt.

Tickets: De Rotterdam Weekend Tours
Voor een keuze aan verschillende open tours het hele jaar door, van 1 tot 2, 5 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag, met gegarandeerd vertrek.

Tram: De Rotterdam Tram Tours
Kleine en grote gezelschappen
Voor sightseeing tours en pendel-services. Start- & eindpunt en route in overleg.

Translate »
Share via
Copy link
Powered by Social Snap